November 21, 2010

HaBiS TeLuR PeCaH!

Alahai..apala nasib pagi2 dah buat hal..Hurmm.. tadi keluar beli ayam dan ikan dan juga telur.. Dengan barang yang penuh kat tangan aku pun menuju ke  kereta.. 

Sebaik sahaja tangan nak buka pintu kereta, terlepas lah satu plastik terus jatuh ”berdebuk”! atas tanah yang berbatu..lupa sekejap apa benda dalam plastik tu.

Tiba2.. Ya Allah! rupanya telur! habisla hancur telur 10 biji RM4 tuh! 
takder rezeki..nak buat macamana
211120107909
Ni lah rupa telur yang dah berkecai tadi..

                        

12 comments:

Tomato Gurl's Life said...

xpe lain kali hati2 bwk telur ye..

thanks tau sudi singgah n bc entry blogger kreatif cik tom dan juga follow blog cik tom..tp skang blog prob xleh follow blog lain..tp cik tom masukkan url blog ni dlm list akan follow bila ok nati ye ;)

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/perhatian-kepada-yang-follow-blog.html

♥ Princess ♥ said...

alah...siannya..xpe xde rezeki tu..hehehe

whitecappuccino said...

cik tom>> You're welcome..ok no problem..akak akan terus baca k..
Princess>> hehe..ye la..beli len plak :)

Siti said...

sian,, tak pasal je ye tak? dah la telur skang dah mahal. adoi., bazir bazir

hehe, sian kaknor. lain kali hati2 tau. =)

Kalamhati said...

aloh la..huhu memang takdok rezeki tu..

whitecappuccino said...

Kalamhati>> tu la..kalu dok, buleh wat 2 butir kek doh! hehe..

Gentleman Frog said...

Salam,

boleh buat telur dadar lgi tu.

HaNTwO said...

huhuhu nasib baik telo ayam...

miyoshu212 said...

ish3....cian2...miyo simpati ats kejadian myg menimpa... :D

whitecappuccino said...

GF>> tapi dah bercampur dgn kulit..x leh r..
HanTwo>> aah..kalo telur itik??:)
miyoshu212>> hehe ..tima kasih atas simpati anda..

noor said...

alamak ruginyalah...sedap tuh goreng

whitecappuccino said...

noor>> mmg rugi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...