January 18, 2011

BLoG AKu, BuKaN PriVaSi LaGi

Salam
Sebenarnya dah lama WC nak melunaskan hutang ini cuma 
tak berkesempatan.
Kebetulan malam ni tuanpunya blog tu jemput lagi join segmen dia..
Ok Shaofie, tertunailah sudah hasrat WC nak melunaskan hutang ini.

Jom kawan2 ! marilah kita sama2 memeriahkan lagi blog Shaofie dengan
menyertai segmen beliau yang bertajuk
"Blog Aku, Bukan Privasi Lagi"

Untuk mengetahui syarat2
dan terma,
sila klik banner 
di bawah
ini 
ya


Describe blog anda 
Blog simple@wonderful tersangat la simple ya,
lebih kepada blog personal yang berkisar tentang kisah dan 
pengalaman tuan belog sendiri.

Tag untuk

ok..beres!

7 comments:

Gentleman Frog said...

salam,

macam radio pulak, ada segmen2

Siti Safiyyah said...

wahh baguslah ciknor rajin nak join semua ni..saya ni haa dah berape banyak dah tertunggak tu..huhu

p/s: thanks ciknor..mlm tadi lepas publish entry terus tdo jek..nasib tak muntah malam tadi..just loya je..*erkk dah macam org pregnant lak dah,huhu*

noor said...

nor suka baca blog cik nor hihihi

Hanis Azla said...

simple itu yg lagi menarik..

Kalamhati said...

ciknor memang cool!hehe
entry2 yg unik..sy suka

amiYo said...

nk join ke tak eh..? :D

whitecappuccino said...

@amiyo: jawab sendiri ya :)
@kalamhati: tq :)..biasa je la
@Hanis azla: tq :)
@noor:TQ..noor punya pun sama
@Siti:dah 2 3 kali org ajak..erk..ala ciann..
@GF: wslm..a'ah betul tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...