January 22, 2011

MeReNTaS DeSa

Sempena hari persekolahan berganti untuk CNY, hari ini sekolah WC telah mengadakan kejohanan merentas desa.  Pagi yang redup bertukar kepada hujan gerimis namun  alhamdulillah, hujan tidak berpanjangan dan acara merentas desa dapat diteruskan dengan jaya. Jom layan gambar yang sempat WC snap.


Johan keseluruhan untuk acara merentas desa tahun ini disandang oleh Rumah Tun Tuah atau Rumah Merah ( rumah WC la :) ) Syabas Tun Tuah!! yang lain cuba lagi di kejohanan olahraga tak lama lagi.
p/s: Teringat masa Form 1 dulu dapat tempat ke 2 dalam acara ni :).

antara cenderahati untuk guru-guru penasihat
 rumah Tun Tuah (cikgu yg buat)..sedap wehhh!!

Selamat!!

14 comments:

Ayuni said...

bestnye zaman skolah....

whitecappuccino said...

@Ayuni: memang best!

Shafiq said...

merindui kenangan di sekolah.. :-)

Shafiq said...

merindui kenangan di sekolah..:-)

whitecappuccino said...

@Shafiq: kalo rindu g la sekolah balik :)

Monalea said...

sekolah kat tempat saya pun merentas desa hari ni kak.

Gen2Merah said...

seronok kan jadi cigu ni. Banyak kenangan zaman kita boleh kita imbau kembali. Dulu sebagai murid, kini kita berdiri sebagai sorang guuru plak. best

whitecappuccino said...

@Monalea: sam la ya
@Gen2Merah:betul tu.semua kita dah lalui kan?

Kalamhati said...

sedapnyoo biskut tuu..hehe

memang seronok kan bila time merentas desa ni..sekolah rendah pun meriah jugok kalu wat merentas desa ni

sissyira said...

salam

dulu kalau cikgu habaq merentas desa, terus p klinik mintak surat sakit, tapi sekali pun tak pernah lepas..hahahha


ziarah rakan yang saya follow :)

Gentleman Frog said...

salam,

siapa yg berkereta tu? WC lari juga ke?

Siti Safiyyah said...

cikgu tak aci..cikgu naik kete anak murid kene lari..haha ;)

p/s: thanks ciknor..beberapa ari ni macam2 perkara berlaku..tapi gembira ble tau ade yg ambik berat macam ciknor..hehe :)

Hanis Azla said...

cenderahati tu nampak mengancamlah..

Wan Gerrard said...

sekolah adik gerrard pun buat gak merentas desa..tp cm x betul je, kena tukar merentas bandar :P

cikgu x lari meh? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...