January 17, 2011

DiA DaTanG LaGi

Dia 
datang lagi!
ni yang buat aku
tak tahan 
segala aktiviti aku,
terganggu
semua gara-gara dia!
geram! 
benci!
pergi la jauh-jauh!
kenapa kau mesti datang?
panas sikit,
kau terus menyapa
ada jer kerja,
kau mesti menjengah
tak boleh ke 
kau 
duduk diam-diam?
Tolong 
jangan ganggu 
boleh tak???
Hidup aku
jadi
haru,
semuanya
sebab kau!
sebab

KAU!!

*

*

*

*


SAKIT KEPALAAAAA!





14 comments:

Ayuni said...

aper tu? xphm....

whitecappuccino said...

@ayuni: sakit pale..

||aLeaSaRa|| said...

ha3...ada2 jer.skt kepala ye..nak suruh mandi pun dh mlm buta.selalu masa mandi tarik skt2 rambut tu..then bilas.jgn minum yg berkafein.elakkan pdg cahaya lampu(ttp je).

akmall said...

nk wat iklan sket lah...
"anda sakit kepala?..sakit kepala menganggu anda?.. kenapa anda perlu bersakit menanggung sakit kepala?... berubah lah kepada Air Kelapa...
ia mampu untuk melegakan sakit kepala..."..
(sengal je...)
atau...
"Sakit kepala?..tampal koyok"...

Peace..salam...

nora said...

pergi pergi pergiiiii

aku dah halau si Sakit KEpala tu, dia dah pergi lum

noor said...

sakit kepala tampal koyok hihihih
cik nor ingatkan apa td rupanya sakit kepala

Siti Safiyyah said...

alolo kesian ciknor..takmo la sakit kepale eh? faktor usia kot..hehe ;)

Hanis MY said...

Kak nor, take care ye hanis pun tak suka kalau sakit pale ni, biasa hanis tido je or baring... tataulah kalau ada teknik lain yg lebih berkesan

rizwan's sweetheart said...

fda pon salu kena sakit kepala kaknor... kekadang sakit sebelah jerk pulak tu. suspen gak... tapi nasib baik bukan simptom apa2... cuma bila ari terlalu panas, makin rancaklah dia berdenyut2... collapse takle watpe

whitecappuccino said...

Salam semua: alhamdulillah bangun pagi tadi dah hilang sakit kepala..ya faktor usia, panas, lampu dan juga kerja wat saya sakit kepala..

wahida said...

mmg kalau pening ni dtg, boleh stress dibuatnya...huhu...cepat baik ye...

Mr.IX said...

"attoi...sakit kipala...."

hehe.....

Wan Gerrard said...

sakit kepala?
taip On Sakit kepala dan hantar ke *****
gerenti sakit hilang punya hahaha

ini cik ita said...

kelakar la akk ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...