December 11, 2010

AsYiK2 MaKaN..

Salam 
Sebenarnya WC tak berapa ada idea nak update blog hari ni..
Macam biasa hari2 asyik duk dapur..MASAK!
Jadi, entri petangni WC tayang  je lah apa 
yang telah dimasak  untuk lunch hari ni k..
*
*
*
*
*
Nasi minyak ayam gulai dan acar..sambal tak masuk gambar nih..
Nak tau kenapa WC suka masak nasi minyak?
Sebabnya ialah, tak payah pikir nak masak
banyak2 lauk lain  seperti bila kita
masak nasi putih..
Lagipun masak nasi minyak dan lauk ni 
tak mengambil masa
yang lama cam buat lauk lain..
yang PENTING...KERJASAMA! eh!..
sedap dimakan kan kan kan???



                                                                                    

7 comments:

Siti Safiyyah said...

nyum nyummy..nak sikit bawak balik rumah..hehe,

whitecappuccino said...

*Siti: ok2 bleh aje..

♥ Princess ♥ said...

sedapnya..lama xmakan camni....

whitecappuccino said...

*princes: alaa..sng je wat nih!

efa said...

waah...sedapnya..nak cikit hehehe :)lapor plak

Gentleman Frog said...

salam,

menu sihat, minta dari pengusaha kantin

HaNTwO said...

wowwww sedapnya.....nak sikit leh x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...