December 1, 2010

Macih cik Siti ku!!

Wah3x! penghargaan mencurah2 macam air hujan turun di musim tengkujuh!! Eh! perasan la pulak dia! Padahal baru tiga..Tak laa.. sebenarnya WC sangat berbesar hati (hrp tak pecah dada hehe)..2 hari lps ditag oleh nurul,  kemudian oleh cik siti ku ..”Interesting Blog Award”! Eh! ye ke interesting? Termalu la pulak dgn entri yg ntah pape kot....tapi macih ye cik siti ku!! cik nor cyg awak hehe..


                          

http://lurvemyblog.blogspot.com/Di Mata Anda

WC tabik kat siti  sebab setakat yang WC kenal dia kat sini dia mmng seorang yg matang ..cepat mesra ..suka gaya penulisan dia yg ada sense of humour tp bernas macam padi bernas tuu....tak gitu siti?


Nama Blog Anda Dan Kenapa Anda Letak Nama Tu

simple@wonderful.. letak nama ni sebab WC anggap diri  ini   seorang yg simple..gitu Winking smile juga wonderful..dari segala segi, segitiga, segiempat , segitiga bermuda..eh..melalut pulak!


URL Blog Anda Dan Dari Mana Datangnya Idea Tu

http://whitecappuccinol.blogspot.com/  idea dtg sbb empunya blog suka minum kopi cappuccino.. huruf “l” kat belakang tu tersilap taip malas nak ubah jadi la mcm tu..


Apakah Kaedah Dalam Penulisan Blog Anda

WC guna windows live writer 2011..tulis draf kat situ pas tu post kat blog..


Apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (Kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendah diri)

Kagum dan kalau boleh nak buat biar menarik  cam dorang juga..


Bilakah blog anda diwujudkan?

Blog ni wujud pada akhir oktober 2010, tak sampai pun 2 bulan umurnya ..bnyk lagi kena blajar..


Siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda?

Orang yang pertama tahu pasal blog ni ialah suami sbb WC bagitau dia..kemudian  yg jadi follower pertama WC ialah Awangku.. sila baca (link).


Sila tag 5 org lain untuk menerima anugerah dan serahkan syarat syarat ini.

Part ni yg susah skit ek tapi ok..tag 3..terimalah yang seterusnya:….

gomokpendek

azwaamani


4 comments:

Siti said...

auw malunye. ciknor puji siti.hehe. ;)

azwa_amani said...

huhuhu..tengs..amani jawab yerr..n terima award ni...:)

g0m0k9enDek said...

kak nor syg ku.. tenQ~ hehehe..

Siti said...

kotak tu tulis macam mana? biasanya ada 5 list yg kita boleh tick.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...