December 4, 2010

HaRi YanG BusY KaT RuMaH

Salam..
Duk rumah pun busy jugak ek? Yer! sapa kata duk rumah relax? Kadang2 duk rumah lagi penat dari duk tempat kerja kan? ye tak?? Bila kat rumah, kena menyapu, kena masak, kena basuh itu ini....sedia breakfast,, masak lunch, pas tu minum petang , masak dinner dan  macam2 masak lagi...

Memang hari ni WC agak busy la kat rumah, dekat maghrib baru boleh duduk2..dari pagi masuk dapur sampai la ke petang. Kebetulan cuti sekolah ada la yang duk jauh balik dan anak2 sedara berkumpul kat rumah..memang meriahla bila ramai2 berkumpul...lepas makan, makan, pas tu makan lagi...tapi kali ni tak letak gambar makanan kot ada yang terliur hehe (bnyk la perasan kau!)... 
                                                   
                                                    

13 comments:

AiNiey said...

da besar dah semua..
WC ni taraf akak ke untie dgn saya,hehe..
anak2 WC semuanya cam sebaya jek dgn saya (^_~)y

Siti said...

anak laki ciknor tu anak no.2 kan? sebijik muke ciknor..hehe

Terkini :
Kaya atau Sederhana
Jom join contest kesayanganku!

whitecappuccino said...

>>Siti: yer..oh! betul ek? hehe..
>>Ainey: auntie la kalo gitu hehe..

eiela said...

dok rumah pun penat jugak kan, buat kerja. hehe, sabar je la kan.

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian
Blog Oh Blog!!

g0m0k9enDek said...

kak nor?? anak dah besau2 sumer?? plg tua umor baper?? tapi nape akak nampak mudaaa?? suka senyum ehhh? hehehe

whitecappuccino said...

>>eila:betul..tp da biasa hehe tak kisah pun kn..
>>gomok: ye hehe,..yg plg tua 21..tu laa kena senyum sokmo! :)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ya allah anak paling tua 21 kak?..wah2....yela akak nmpak mude even anak dh besar2...macam kawan lak dgn anak tu..hehe :)awet mude sokmo

whitecappuccino said...

>>Feez: Hakikatnya da tua..alhamdulillah..:)

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Wan Gerrard said...

besar2 rupanya anak2 kak..bagus2 =P

Gentleman Frog said...

salam,

dah besor2 ye, cepatnye mse blalu.

life is short

whitecappuccino said...

>>Wan Gerard& GF: Alhamdulillah...rezki..:)

Tomato Gurl's Life said...

mmg duk umah lg penat..byk kerja nak kena buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...