December 14, 2010

INi DiA....

Salam..

Ok2..sorry to have kept  you guys waiting...
(konon macam la org nak tengok sangat hehe)
Malam tadi tak boleh nak update streamyx
jap idup jap mati semput entah apa kena..
Ari ni pulak banyak kerja petang  baru
dapat online..

Okay lah tanpa membuang masa lagi
WC menampilkan our new family member...
jeng-jeng-jeng......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Hi! ni la saya...

seriusnya muka!

nama saya "Dino"..


ada gaya model tak??

Hari ni seharian dia menyorok belakang sofa...


Tak tahu apa kena asyik menyorok..
nak main dengan dia pun dia wat dek jer
Umur dia setahun lebih..besar ni tau...
Okay tak?????
cakap la okay..:)

18 comments:

dunia myra said...

comel.........

whitecappuccino said...

*myra: masih..:)

Siti Safiyyah said...

dino come to mama meh..hehe

whitecappuccino said...

*Siti: HEhe..

whitecappuccino said...

>>Siti!! nape tak leh masuk blog siti nih?? permission denied????...

noor said...

kan dah kata mesti kucing yg lawo punya...cutenyerlah
nor suka kucing tp sjk org curi dh xjg

~♥ iella ♥~ said...

Gebu no En Dino nie...rasa geram2.


http://fadthnwan.blogspot.com/

Nur Mudrikah said...

comelnya si kucing..
sy pun tgah excited nak balik rumah nak tengok anak kucing baru ni..hehe

Gen2Merah said...

salam ziarah cikgu. Bertandang daripada blog En. Ben. Salam silaturrahim antara kita warga pendidik

Cempaka R.Minta said...

hi
comelnya
cempaka ada cat parsi tau

whitecappuccino said...

*cempaka: ada ek? comel kan?
*Gen2merah: Salam cikgu..
*Nur:Oh..tentu seronok kan?
*noor: sayangnye..
*iella:hehe

azwa_amani said...

sis WC..wah comelnyerrrrr...suka lahhh..teringat kat chiki kiter yg dah mati...wuaaaaaaaa..sedih..

whitecappuccino said...

*Azwa: tq awza..lor..sedih kan??:(

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

wahhh comel...ade rupe model le :) hehe

whitecappuccino said...

*Feez: ye kot..err, catwalk dah tentu boleh :)

Gentleman Frog said...

as salam,

o patut beli kucing siam rupanya, mak bela kucing kampung tapi mengawan ngan kucing siam jirang dapat kucing apa tah tapi comel llah (o_0)

lets quit our jobs

Kalamhati said...

aloss gebunyeee..hehe comel la..sy ni suka kucing tp nak pegang agak geki sikit..hihihi

HaNTwO said...

serius comel giler....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...