December 3, 2010

RonDa2 PaGi PaRT 2

Salam..
...Dalam entri  terdahulu WC telah menceritakan yang WC dan anak tak nak lagi bela apa2 haiwan peliharaan sebab takut perkara yang lalu akan berulang kembali...Tapi tengokla apa yang suami beli masa dia meronda kat pasar sari tadi...

comel tak???
\
Hello!!!
Ya...dia telah membeli sepasang ARNAB!!! untuk anak no 3..Mira..dan kami semua SUKEEEEE la sangat kat arnab nih!!! COMEL giler!!! PUTIH GEBU!! ! sekor bermata merah, sekor lagi mata hitam..Oh ya sepasang harganya RM35..ok tak?? dan mereka berdua ni jinak yang amat! SERONOKNYERRRRRR!!!!! (ooopppssss!! mamanya yg excited lebih...hehe)


14 comments:

Boloque said...

cute arnab tuh..wane putih yg suci...he3

TERBARU: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

whitecappuccino said...

>>Boloque: ye..cute sgt hehe

g0m0k9enDek said...

canteeeeeeekkkk! comel lah akak...

whitecappuccino said...

>>gomok: hehe....kalau pegang dia lagi best..lembut gebu..

Kalamhati said...

alos comenyooo..hehe geram!

whitecappuccino said...

>>Kalamhati: hehe kalu tgok dekat lagi geram!

lebah nakal ;p said...

comel , jge elok2 . arnab cepad sakit .

whitecappuccino said...

>>Lebah: ye ker? risau ni..

Gentleman Frog said...

Salam,

Uih buat satey sodap ni.

roe233 said...

OMG comelnye arnab tuuu.. ur husband is so sweet to buy it.. :)

anyway babe, nak jemput u join ministry of moment punya contest. hadiah berupa RM2,000 worth of photoraphy package. kalau u sempat, join lah k. they just extended the deadline till tomorrow. contest requirement tu very simple. :)

details ada kat blog roe.. :)

Wan Gerrard said...

wah, bestnyer.^_^
comel2

Siti said...

err..arnab?suke betul ciknor dgn haiwan yg berbulu ek?hehe

Terkini :
Lagu jiwang vs Lagu baru
Jom join contest kesayanganku!

♥ Princess ♥ said...

tomeynya.......

whitecappuccino said...

>>Siti: suami suka beli untk anak..ciknor tumpang jer..
>>roe,wan gerard, princess:yup..hehe
>>GF: Eh! tak sampai hati lor nak wat satay..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...