December 23, 2010

SeGmeN JoM BeRKeNaLaN

Salam..
Kali ini WC  join  lagi segmen "Jom  Berkenalan" tapi yang dianjurkan pertama kalinya oleh cikgu Akim atau blognya, Catatan LoQman HaKiM.. Ini semua kerja Siti Saffiyah Salihah yang mengetag..tapi dont worry, be happy siti coz this time ciknor buat ek..

Ok..jom tengok apa pulak soalan yang perlu dijawab..





APAKAH STATUS ANDA
Berkahwin 

CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA
Dikenali dgn nama whitecappuccino/WC/ciknor disini..nama sebenar ada Noor kat depan.  Isteri kepada suami saya dan ibu kepada 5 orang anak
 remaja (13-21 tahun-dah veteran :))..
Kerja? mengajar anak2 remaja juga. Sebab tu suka berkawan
 dengan anak2 remaja kot. (banyak lak remaja!)

CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA
Blog ini memang simple, nama lagi simple@wonderful,
 tak reti nak buat canggih2 cam blog2 kat sini.
 Banyak lagi kena belajar .
Lebih kepada blog peribadi sebab kebanyakan entri ditulis adalah
 berdasarkan pengalaman yang pernah dialami oleh WC dan orang2 
sekeliling WC. Kadang2  apa saja  yang terlintas di fikiran dan rasa nak
 kongsi, taip ajelah..

APA PANDANGAN ANDA TENTANG DUNIA BLOG
Satu platfom/tempat  yang baik untuk berkongsi pandangan, cerita, tips dan informasi. Sangat bermanfaat jika dikendalikan dengan tujuan yang baik. 

NASIHAT ANDA KEPADA RAKAN2 YANG BARU NAK BUAT BLOG
Buat la cepat2 ya..seronok!! antara yang best ialah dapat kawan baru!

NYATAKAN KEUNIKAN YANG TERDAPAT PADA BLOG ANDA
Apa yang unik ya? kopi putih  ?Bunga bleh menyanyi?  
Anda boleh tolong jawab bagi pihak WC?

SAMPAI BILAKAH ANDA AKAN MENULIS BLOG DAN  IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG
Insyaallah akan terus menulis selagi jari  jemari ni terdaya menekan keyboard. Impian WC tak delah tinggi sangat, sekadar dikenali oleh rakan2 disini kerana berblog pun hanya untuk suka2 dan memenuhi masa yang terluang.

AKHIR SEKALI, NAK TAG...


JANGAN MARE YER YG KENA TAG.
TERIMA KASIHHHH!


5 comments:

Siti Safiyyah said...

yeayy ciknor jawap pun tag ni..hehe, lupe nak balas aritu..saya tak marah pun la ciknor tak jawap tag yg saya bagi dulu2..jgn risau k? hehe

oh ya, blog ciknor best sbb tuan punye blog peramah! gembira dapat kenal dgn ciknor even hanye dlm dunia blogging! :D

whitecappuccino said...

*Siti: hehe..ok..tq! Alahai...Siti pun sama, peramah juga..nice knowing u too :)

Kalamhati said...

Ciknor awet muda la..hehe

ciknor ngaja gak ek?

whitecappuccino said...

*Kalamhati:errr..takde la pun..oghe kato make ggambar..mujur ciknor tak make gambar :)

:Cikgu Akim: said...

hehehhe..nice story!salam perkenalan dri saya bakal pendidik..jemputlah mlawat rakan2 lain yg join segmen ni dblog saya..boleh tmbh kenalan..smile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...