December 27, 2010

AwArD :GooD FriEnDs ArE ALwaYs CloSe To ThE HeArT

Salam.
Hari ni WC agak busy..Malam baru dapat jenguk blog ni..
Oh ya, hari ni juga WC dapat satu lagi award..comey tau? 
Hah! Good Friends Are Always Close To The Heart Award.
Thank you Siti  Safiyyah Salihah
You will always be close to my heart,
 for sure.



Ada tag, ada la soalan..jom layan!

APAKAH NAMA PENA YANG SESUAI DIBERIKAN KEPADA SITI?
Ermmm...Camane dengan SitiSafee?? Ok tak? Safi kan singkatan nama Safiyyah tukar ejaan jadi Safee. Lagi pun.. hehehe..

APA PERUBAHAN YANG ANDA RASA PERLU UNTUK BLOG INI?
Rasanya dah ok .. sebab Siti pun baru wat facelift kan? Dah cantik.

APAKAH KOMEN ANDA TENTANG BLOG INI?
Blog Siti menarik! tertarik! entri2nya ada ummpph! sebab tuannya pun best dan peramah+kelakar+tak kedekut ilmu..

TAG 10 ORANG


Kepada kawan2 yang kena tag kat atas ni  sila ambik 
award tu ya, ikhlas dari WC. 
Kalau tak sempat jawab soalan pun takpe..
tak kisah pun tapi award tu kena amik tau!
Kawan2 yang lain pun semua kawan baik WC jugak ya 
cuma tak dpt nak tag bnyk2 kat sini..
Kalau yang dah kena tag untuk award
yang sama, tak pe lah.
Wsalam...


7 comments:

Siti Safiyyah said...

hehe part sitisafee tu tak tahan skali..hahaha :D

whitecappuccino said...

*Siti: tau tak per :)

zulkbo said...

salam..
tahniah..tanda
anda di hargai..
saya pun dapat dari
Bro Mijie award ni..

whitecappuccino said...

*Zulkbo:Wslm..terimakasih..tahniah juga ya..mmng rasa dihargai..

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

thank u sis :)

nnt feez buat ye..gbung sekali dgn name siti :)

Mr.IX said...

award yg comel...try la wat tutorial tu...menarik je /

Gentleman Frog said...

salam,

'aduh salihah' sesuai tak?

the after effect

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...